Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünü ellemek

Rüyada göğsünü ellemek

Rüyada göğsünü ellemek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, dertlerin aşılacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, sayılan ve sevilen kimse olacağına delalet eder.

Rüyada göğsünü ellemek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bağlayıcı sözler verilebilir veya hayatınızı istikrarlı hale getirme şansı yakalayabilirsiniz.

Rüyada göğsüne ellemek tatil ya da dünya turuna çıkacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya delalet eder.

Rüyada kadın göğsüne ellemek diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadının göğsünü ellemek hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada kadın göğsünü ellemek bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, adımlarını daha sağlam atacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının göğsünü ellemek iş hayatında kendi işini kuracağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına alamet etmektedir.

Rüyada göğsünü ellemek kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, makam ve rızık sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin göğsünü ellemek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadın göğsü ellemek kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments