Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın göğsünü ellemek

Rüyada kadın göğsünü ellemek

Rüyada kadın göğsünü ellemek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kadın göğsünü ellemek gördüyseniz:

  • Yapabilecekleriniz konusunda kendinizi hafife alıyorsunuz.

Rüyada kadın göğsü ellemek şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, bereketli bir döneme girileceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine tabir olunur.

Rüyada kadın göğsüne ellemek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadının göğsünü ellemek kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalettir.

Rüyada kadın göğsünü ellemek iş öğreneceğine, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına işaret eder.

Rüyada göğsüne ellemek sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada sevgilinin göğsünü ellemek parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının göğsünü ellemek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, yetki ve imza sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada göğsünü ellemek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments