Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin göğsünü ellemek

Rüyada sevgilinin göğsünü ellemek

Rüyada sevgilinin göğsünü ellemek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, para ve makam sahibi olacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin göğsünü ellemek gördüyseniz:

  • Çalışan bir kimseyseniz istediğinizden farklı bir konuda görev alabilir ya da başka bir işyerinden olumlu sonuç alabilirsiniz.

Rüyada sevgilinin göğsünü ellemek borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine işarettir.

Rüyada kadın göğsünü ellemek umutlarının söneceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın göğsüne ellemek işlerin düzgün gideceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına inanılır.

Rüyada göğsüne ellemek işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine rivayet eder.

Rüyada göğsünü ellemek hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, başarıya giden yollarını açacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadının göğsünü ellemek borçların kısa zamanda ödeneceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına işaret eder.

Rüyada kadın göğsü ellemek üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının göğsünü ellemek ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments