Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının göğsünü ellemek

Rüyada başkasının göğsünü ellemek

Rüyada başkasının göğsünü ellemek başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, rahatının ve huzurunun bozulacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, icat yapacağına, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının göğsünü ellemek gördüyseniz:

  • Kendinizi etrafa ya da beğendiğiniz kişiye çok sevdireceksiniz.

Rüyada kadın göğsü ellemek sorunlarının günden güne azalacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, deşarj olacağına yorulur.

Rüyada başkasının göğsünü ellemek çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin göğsünü ellemek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada göğsüne ellemek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine yorulur.

Rüyada göğsünü ellemek bir işe soyunacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadının göğsünü ellemek hayalkırıklıklarının giderileceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın göğsünü ellemek işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadın göğsüne ellemek ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, iş yeri sahibi olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments