Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın göğsüne ellemek

Rüyada kadın göğsüne ellemek

Rüyada kadın göğsüne ellemek birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına delalettir.

Rüyada kadın göğsüne ellemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda kutuplaşmak veya karşı çıkma yolunu tercih etmek doğru yöntem olmayabilir.

Rüyada kadın göğsüne ellemek bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadın göğsü ellemek ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına işarettir.

Rüyada kadının göğsünü ellemek tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına delalettir.

Rüyada kadın göğsünü ellemek geri planda kalacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada başkasının göğsünü ellemek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada göğsünü ellemek yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin göğsünü ellemek sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, dertlerinin şifasını bulacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada göğsüne ellemek sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments