Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın göğsü ellemek

Rüyada kadın göğsü ellemek

Rüyada kadın göğsü ellemek işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına alamet eder.

Rüyada kadın göğsü ellemek gördüyseniz:

  • Ne beklediğinizi açıkça belirtmeniz aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde hoş gelişmelere veya sürprizlere neden olabilir.

Rüyada kadın göğsü ellemek en olunmaz yaralarının kapanacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine işarettir.

Rüyada kadın göğsüne ellemek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına işaret eder.

Rüyada kadının göğsünü ellemek kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın göğsünü ellemek depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, zaaflarına kapılacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına inanılır.

Rüyada göğsünü ellemek çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, emeklerinin heba olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin göğsünü ellemek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, prestij kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının göğsünü ellemek hayatının ve planlarının bozulacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada göğsüne ellemek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, büyük bir zenginliğe sahip olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments