Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsüne ellemek

Rüyada göğsüne ellemek

Rüyada göğsüne ellemek çok zor zamanlar yaşayacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, günahlarına tövbe edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada göğsüne ellemek gördüyseniz:

  • Çalışan bir kimseyseniz istediğinizden farklı bir konuda görev alabilir ya da başka bir işyerinden olumlu sonuç alabilirsiniz.

Rüyada göğsünü ellemek sorunlar altında ezileceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının göğsünü ellemek yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadın göğsü ellemek ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadının göğsünü ellemek sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına delalet eder.

Rüyada göğsüne ellemek yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin göğsünü ellemek hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın göğsüne ellemek hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına rivayet eder.

Rüyada kadın göğsünü ellemek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, rahata ereceğine, mutlu olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments