Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının göğsünü ellemek

Rüyada kadının göğsünü ellemek

Rüyada kadının göğsünü ellemek anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına işarettir.

Rüyada kadının göğsünü ellemek gördüyseniz:

  • Elinizdeki, sizi uğraştıran her şeyi başarıyla tamamlayıp, ileriye yönelik planlar yapabilirsiniz.

Rüyada kadın göğsünü ellemek aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadının göğsünü ellemek sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına rivayet eder.

Rüyada kadın göğsüne ellemek borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, haksızlıkların ortadan kalkacağına, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadın göğsü ellemek yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına alamet eder.

Rüyada göğsüne ellemek çok büyük kısmetlere sahip olacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada başkasının göğsünü ellemek sağlığının ve moralinin bozulacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, kötü karakterli bir kadına işarettir.

Rüyada göğsünü ellemek Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, umutlarını kaybedeceğine delalettir.

Rüyada sevgilinin göğsünü ellemek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, rakiplerinin üzüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments