Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsüne yatmak

Rüyada göğsüne yatmak

Rüyada göğsüne yatmak kendisine olan güvenin artacağına, geçim derdine gireceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada göğsüne yatmak gördüyseniz:

  • Ne yaparsanız yapın hızınızı yükseltmek zorundasınız.

Rüyada göğse yatmak hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada bir erkeğin göğsüne yatmak büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, çok güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada birinin göğsüne yatmak sevdiği kişileri çok üzeceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin göğsüne yatmak gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, büyük bir karar verileceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğinin göğsüne yatmak çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin göğsüne yatmak huzur ve şifa bulacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, hırpalanacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkeğin göğsünde yatmak psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, düşmanların barışacağına işaret etmektedir.

Rüyada göğsüne yatmak maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments