Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin göğsünde yatmak

Rüyada bir erkeğin göğsünde yatmak

Rüyada bir erkeğin göğsünde yatmak iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, sıkıntılarını atacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğin göğsünde yatmak gördüyseniz:

  • Her önünüze gelene akıl danışmanız işinizi kolaylaştırmaktan ziyade daha da zorlaştırabilir.

Rüyada bir erkeğin göğsünde yatmak hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkeğin göğsüne yatmak ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin göğsüne yatmak çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin göğsüne yatmak hayatından çıkaracağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinin göğsüne yatmak mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, zararların üst üste geleceğine, okuyacağına ve bilgileneceğine alamet eder.

Rüyada göğse yatmak ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Rüyada göğsüne yatmak maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada göğsünde yatmak karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, sermaye kaybedeceğine, güzel evlatlar yetiştireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments