Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin göğsüne yatmak

Rüyada erkeğin göğsüne yatmak

Rüyada erkeğin göğsüne yatmak sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, özlemelerin son bulacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkeğin göğsüne yatmak gördüyseniz:

  • Yaratıcı yönünüzü kullanabileceğiniz fırsatlar yakalamaya çalışın.

Rüyada erkeğin göğsüne yatmak ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, istihdam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin göğsünde yatmak hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına işarettir.

Rüyada bir erkeğin göğsüne yatmak sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, sorunların ortadan kaldırılacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin göğsüne yatmak nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine işaret eder.

Rüyada göğse yatmak herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göğsüne yatmak dileklerine ve dualarına kavuşacağına, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada göğsünde yatmak imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, gayrimenkul işine girip zengin olacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin göğsüne yatmak moralinin bozulacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments