Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin göğsüne yatmak

Rüyada sevgilinin göğsüne yatmak

Rüyada sevgilinin göğsüne yatmak eline geçen kazancı boşa harcayacağına, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin göğsüne yatmak gördüyseniz:

  • Duygusal olarak sizi mutlu edecek bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada sevgilinin göğsüne yatmak uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin göğsüne yatmak işlerin yakın zamanda bozulacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada göğse yatmak bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkeğin göğsüne yatmak hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada bir erkeğin göğsüne yatmak hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada göğsünde yatmak uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada göğsüne yatmak kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin göğsüne yatmak yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments