Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin göğsüne yatmak

Rüyada bir erkeğin göğsüne yatmak

Rüyada bir erkeğin göğsüne yatmak belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada bir erkeğin göğsüne yatmak gördüyseniz:

  • Bir seyahat ya da katılacağınız grup aktiviteleri dış görünüşünüz, düşünceleriniz, yaşam tarzınız veya hayata bakışınız üzerinde etkili olabilir.

Rüyada erkeğin göğsüne yatmak tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine delalettir.

Rüyada bir erkeğin göğsüne yatmak bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine delalettir.

Rüyada bir erkeğin göğsünde yatmak kısmetin kapanacağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin göğsüne yatmak çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine delalettir.

Rüyada göğsünde yatmak başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada göğse yatmak uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına inanılır.

Rüyada göğsüne yatmak elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin göğsüne yatmak sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments