Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin göğsüne yatmak

Rüyada sevdiğinin göğsüne yatmak

Rüyada sevdiğinin göğsüne yatmak üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin göğsüne yatmak gördüyseniz:

  • Üzerinizde herşeye karşı isteksizlik olabilir.

Rüyada sevdiğinin göğsüne yatmak hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına işarettir.

Rüyada bir erkeğin göğsüne yatmak işlerin sarpa saracağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Rüyada göğse yatmak hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, sürekli ağlamaklı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada göğsünde yatmak kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeğin göğsünde yatmak keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin göğsüne yatmak çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada göğsüne yatmak verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada erkeğin göğsüne yatmak dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments