Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin göğsüne yatmak

Rüyada birinin göğsüne yatmak

Rüyada birinin göğsüne yatmak çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada birinin göğsüne yatmak gördüyseniz:

  • Yeni ortaklıklar, iş birlikleri veya ilişkiler söz konusu olabilir.

Rüyada bir erkeğin göğsünde yatmak işlerin büyüyeceğine, borçların ödeneceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada birinin göğsüne yatmak Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına yorulur.

Rüyada bir erkeğin göğsüne yatmak başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin göğsüne yatmak aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinin göğsüne yatmak elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına delalet eder.

Rüyada erkeğin göğsüne yatmak artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada göğse yatmak fırsatların elden kaçacağına, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada göğsüne yatmak hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, elindeki malların gideceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments