Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğse yatmak

Rüyada göğse yatmak

Rüyada göğse yatmak rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada göğse yatmak gördüyseniz:

  • Değişime sıcak bakmanızda fayda var.

Rüyada bir erkeğin göğsüne yatmak eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin göğsüne yatmak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, sorunların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göğsüne yatmak esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işarettir.

Rüyada göğsünde yatmak ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin göğsüne yatmak onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, iş hayatında çok zarar edileceğine delalettir.

Rüyada bir erkeğin göğsünde yatmak onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin göğsüne yatmak aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Rüyada göğse yatmak rüya sahibinin kazancının artacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments