Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsüne krem sürmek

Rüyada göğsüne krem sürmek

Rüyada göğsüne krem sürmek ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, maaşının artacağına rivayet eder.

Rüyada göğsüne krem sürmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir karışıklıkla karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada göğsüne krem sürmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada birinin sırtına krem sürmek rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, dertlerin biteceğine alamet eder.

Rüyada sırtına krem sürmek sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada ayağa krem sürmek kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına rivayet eder.

Rüyada saç krem sürmek kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine işaret eder.

Rüyada saçlarına krem sürmek diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada ellerine krem sürmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına delalettir.

Rüyada saça krem sürmek çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments