Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağa krem sürmek

Rüyada ayağa krem sürmek

Rüyada ayağa krem sürmek zorlu bir dönem geçirileceğine, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, evini ve ailesini unutacağına, mal mülk edineceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayağa krem sürmek gördüyseniz:

  • Bazı teklif ya da öneriler kendinizi iyi hissetmenizi sağlamayacaksa, belli anlaşmaları onaylamak ya da imzalamak için biraz daha beklemek gerekebilir.

Rüyada ayaklarına krem sürmek saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayağına krem sürmek kurulu düzeni olacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, can sıkıntısının sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada ayağa krem sürmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada yüzüne beyaz krem sürmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına delalettir.

Rüyada başkasına krem sürmek ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına tabir olunur.

Rüyada yüze krem sürmek yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına tabir olunur.

Rüyada bacağına krem sürmek haramdan ve zinadan uzak duracağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine yorulur.

Rüyada yüze beyaz krem sürmek sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments