Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin sırtına krem sürmek

Rüyada birinin sırtına krem sürmek

Rüyada birinin sırtına krem sürmek atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, kazançlı adımlar atılacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına delalettir.

Rüyada birinin sırtına krem sürmek gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi gözden geçirebilir, yararlı olanlarla olmayanları birbirinden ayırabilirsiniz.

Rüyada birinin sırtına krem sürmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, dost çevrenizin genişleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırtına krem sürmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, art niyetli kişilere uyacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırta krem sürmek zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırta krem görmek güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada saçına krem sürmek işlerinde bir aksama yaşayacağına, işine dört elle sarılacağına, hayat boyu isteklerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacağa krem sürmek yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine işarettir.

Rüyada birine krem sürmek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada ayağa krem sürmek kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments