Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saça krem sürmek

Rüyada saça krem sürmek

Rüyada saça krem sürmek bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, bereketli yağmurlara, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saça krem sürmek gördüyseniz:

  • Öğleden sonra bir çağrı alabilirsiniz.

Rüyada saça krem sürmek karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada saç krem sürmek kariyerinde atılım yapacağına, kusursuz bir yaşama kavuşacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçına krem sürmek ardından birçok konuda yardımcı olacağına, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçlarına krem sürmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına alamet eder.

Rüyada birine krem sürmek sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına işaret eder.

Rüyada bebeğe krem sürmek hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, zorlukların günden güne artacağına alamet etmektedir.

Rüyada göze krem sürmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada el kremi sürmek işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, imkanlarının genişleyeceğine, üzüntü yaşamaya yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments