Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ellerine krem sürmek

Rüyada ellerine krem sürmek

Rüyada ellerine krem sürmek kazancın helal şekilde artırılacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, büyük bir projeye girileceğine, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına yorulur.

Rüyada ellerine krem sürmek gördüyseniz:

  • Zıt fikirli kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada eline krem sürmek nifak sokanların cezalandırılacağına, canının sıkılacağına, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine yorulur.

Rüyada ele krem sürmek idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada el kremi sürmek akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ellere krem sürmek bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına tabir olunur.

Rüyada ellerine krem sürmek aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine delalet eder.

Rüyada saça krem sürmek başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine krem sürmek bahtının da çok parlak olacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz krem sürmek aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, işlerinin zarara uğrayacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments