Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç krem sürmek

Rüyada saç krem sürmek

Rüyada saç krem sürmek para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada saç krem sürmek gördüyseniz:

  • Yeni seçeneklerinizi dikkatle ele almalısınız.

Rüyada saç krem sürmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada saçına krem sürmek iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, hayatının da kolaylaşacağına tabir olunur.

Rüyada saça krem sürmek yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına delalet eder.

Rüyada saçlarına krem sürmek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz krem sürmek bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, bereketli günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüye krem sürmek ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeğe krem sürmek düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sırtına krem sürmek güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, güzel sözler işiteceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments