Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtına krem sürmek

Rüyada sırtına krem sürmek

Rüyada sırtına krem sürmek öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırtına krem sürmek gördüyseniz:

  • Yeni tanışmalardan kaynaklanan yakınlaşmalar, bazı kıskançlık sorunlarına neden olabilir.

Rüyada birinin sırtına krem sürmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, kalbini kıracağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada sırtına krem sürmek hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, artık kötü günler yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırta krem sürmek maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine delalet eder.

Rüyada sırta krem görmek kalkınacağına ve yükseleceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağına krem sürmek hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ellerine krem sürmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada saça krem sürmek maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Rüyada el kremi sürmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments