Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarına krem sürmek

Rüyada saçlarına krem sürmek

Rüyada saçlarına krem sürmek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, mutluluğunun daim olacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçlarına krem sürmek gördüyseniz:

  • Birlikte olmaktan keyif aldığınız kişilerle vakit geçirmelisiniz.

Rüyada saça krem sürmek bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada saç krem sürmek aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak yorulur.

Rüyada saçlarına krem sürmek kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, nimetin çoğalacağına, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına rivayet eder.

Rüyada saçına krem sürmek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına delalettir.

Rüyada bebeğe krem sürmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, huzur ve kazanç getireceğine, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada vücuda krem sürmek önemli ve ciddi işler yapacağına, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine yorulur.

Rüyada eline krem sürmek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine işaret eder.

Rüyada vücuduna krem sürmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, çok büyük destek vereceğine, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments