Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünden yaralandığını görmek

Rüyada göğsünden yaralandığını görmek

Rüyada göğsünden yaralandığını görmek daha rahat bir nefes alacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada göğsünden yaralandığını gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışabilir veya önemli ilişkilerinizi besleyebilirsiniz.

Rüyada göğsünde yaralar görmek tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, kendinden emin adımlar atacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada göğsünde yara görmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada göğsünden yaralandığını görmek refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göğsünde kurşun yarası görmek rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, hem de para kaybettireceğine, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada göğsünde yara olduğunu görmek kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sol göğsünde yara görmek rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, işinin gücünün hep rast gideceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına delalettir.

Rüyada sağ göğsünde yara görmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, karamsar ve umutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökten balık düştüğünü görmek endişelerinin son bulacağına, harama göz dikmeyeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments