Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünde yara görmek

Rüyada göğsünde yara görmek

Rüyada göğsünde yara görmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, küs arkadaşların barışacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada göğsünde yara gördüyseniz:

  • Belli karışıklıkların çözülmesi gerekiyor.

Rüyada göğsünden yaralandığını görmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına delalettir.

Rüyada göğsünde yaralar görmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına rivayet eder.

Rüyada göğsünde yara olduğunu görmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına delalet eder.

Rüyada sol göğsünde yara görmek mal varlığının neredeyse eriyeceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine yorulur.

Rüyada göğsünde yara görmek işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına işaret eder.

Rüyada göğsünde kurşun yarası görmek büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sağ göğsünde yara görmek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada gökten yere inmek hastalıkların haneden uzak olacağına, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments