Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünde kurşun yarası görmek

Rüyada göğsünde kurşun yarası görmek

Rüyada göğsünde kurşun yarası görmek düştüğü zor durumdan kurtulacağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada göğsünde kurşun yarası gördüyseniz:

  • Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz.

Rüyada göğsünde kurşun yarası görmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurşunla göğsünden vurulmak moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine delalet eder.

Rüyada göğsünden kurşunla vurulmak büyük işlerin ortaya konulacağına, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine inanılır.

Rüyada göğsünde kurşun görmek başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada göğsünden kurşunlanmak maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına tabir olunur.

Rüyada kurşunlanarak yaralanmak kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına delalettir.

Rüyada vücudunda kurşun yarası görmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin kurşunla yaralandığını görmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments