Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünde yara olduğunu görmek

Rüyada göğsünde yara olduğunu görmek

Rüyada göğsünde yara olduğunu görmek hayırlı haberler alacağına, yaşamının yoluna gireceğine, hane halkı ile tartışma yaşayacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, daha zengin hale geleceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, sıkıntı ve zahmet çekileceğine işaret eder.

Rüyada göğsünde yara olduğunu gördüyseniz:

  • Dedikodulardan sakınmak istiyorsanız, özel hayatınızı sır olarak saklamalısınız.

Rüyada göğsünde kurşun yarası görmek eş ve evlat sahibi olacağına, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına delalet eder.

Rüyada sağ göğsünde yara görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine işaret eder.

Rüyada göğsünde yara görmek hep yerinde sayacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada göğsünde yara olduğunu görmek kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada göğsünden yaralandığını görmek helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, daima ona hürmet göstereceğine işaret eder.

Rüyada göğsünde yaralar görmek sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, çok uğraş vereceğine işaret eder.

Rüyada sol göğsünde yara görmek geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, çok büyük özgüven kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada göğsünden emzirmek kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments