Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünde yaralar görmek

Rüyada göğsünde yaralar görmek

Rüyada göğsünde yaralar görmek onun istediği yoldan gideceğine, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına delalettir.

Rüyada göğsünde yaralar gördüyseniz:

  • Yaşamsal gelirlerinizi arttırmak veya iş hayatınızı yenilemek için lüzumlu değişiklikleri yapmanız gerekiyor.

Rüyada göğsünde yaralar görmek günden günde daha fazla stres yapacağına, güzelliklerle dolacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada sağ göğsünde yara görmek birçok kişiye yardım edeceğine, çok kötü sonuçlar doğuracağına, kendinden emin adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada sol göğsünde yara görmek kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, işlerine verimin hâkim olacağına alamet eder.

Rüyada göğsünde yara olduğunu görmek kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada göğsünde yara görmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine alamet eder.

Rüyada göğsünde kurşun yarası görmek çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine alamet eder.

Rüyada göğsünden yaralandığını görmek maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada göğsünün yarıldığını görmek ferah bir haneye sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, bol bol moral depolanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments