Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağ göğsünde yara görmek

Rüyada sağ göğsünde yara görmek

Rüyada sağ göğsünde yara görmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine, atılan adımların zarar vereceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sağ göğsünde yara gördüyseniz:

  • Planlar hızlı değişiklikler gerektiriyor.

Rüyada sağ göğsünde yara görmek aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada bebeği sağ göğsünden emzirmek başarısızlıklara düşeceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına işaret etmektedir.

Rüyada sağ göğsünden bebek emzirmek ağız tadından ve neşesinden de olacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, istenmediğiniz bir yere gitmeye tabir olunur.

Rüyada sağ göğsünü görmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sağ göğsünden süt emzirmek silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sağ göğsünden vurulmak umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada sağ elinde yara görmek kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine rivayet eder.

Rüyada sağ ayakta yara görmek çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, büyük miktarda kazanç sağlayacağına, yolunda huzurla devam edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments