Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sol göğsünde yara görmek

Rüyada sol göğsünde yara görmek

Rüyada sol göğsünde yara görmek saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, gözyaşına ve kedere boğulacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, terfi alamayacağına tabir olunur.

Rüyada sol göğsünde yara gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda kendi kararlarınızı bizzat kendiniz vermelisiniz.

Rüyada sol göğsünde yara görmek güvensizlik duymaya, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına alamet eder.

Rüyada sol göğsünden bebek emzirmek kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada sol göğsünden süt geldiğini görmek eline para geçeceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada sol ayakta yara görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına inanılır.

Rüyada sol elinde yara görmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, ailesini hem gururlandıracağına delalettir.

Rüyada sol elde yara görmek bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sol elinden yaralanmak çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine işaret eder.

Rüyada sol elinin yaralandığını görmek düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments