Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünden süt emmek

Rüyada göğsünden süt emmek

Rüyada göğsünden süt emmek yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına inanılır.

Rüyada göğsünden süt emmek gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemek veya keşfetmek isteyebilirsiniz.

Rüyada kendi göğsünden süt emmek bazı konularda önayak olunacağına, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına işaret eder.

Rüyada kadın göğsünden süt emmek ele geçen kazancın azalacağına, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin göğsünden süt emmek maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, hırpalanacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada göğsünden süt emmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine delalettir.

Rüyada birinin göğsünü emmek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada kadının göğsünü emmek bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine yorulur.

Rüyada göğsünü emdiğini görmek sorunların aşılacağına, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, en yüksek makamlara oturacağına delalettir.

Rüyada kendi göğsünü emmek sorunların üzüntülere neden olacağına, bol dua edeceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments