Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının göğsünü emmek

Rüyada kadının göğsünü emmek

Rüyada kadının göğsünü emmek yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, içine kapanacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, rahat edileceğine, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadının göğsünü emmek gördüyseniz:

  • Ani kararlar vermeyin.

Rüyada kadın göğsü emmek aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına işaret eder.

Rüyada bir kadının göğsünü emmek eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine yorulur.

Rüyada kadının göğsünü emmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, istediği arabaya bineceğine, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadın göğsünden süt emmek işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına yorulur.

Rüyada bayan göğsü emmek böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, sevdiği kişilere yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi göğsünü emmek gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada erkek göğsü emmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göğsünü emdiğini görmek iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments