Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin göğsünü emmek

Rüyada birinin göğsünü emmek

Rüyada birinin göğsünü emmek rakibine karşı galibiyet kazanacağına, uğranılan zararın paylaşılacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin göğsünü emmek gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda koşuşturmalarınız olabilir.

Rüyada göğsünü emdirmek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, her zaman evlatlarına destek olacağına tabir olunur.

Rüyada göğsünden süt emmek parasının ve malının çoğalacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, kısmetlerini de göremeyeceğine alamet eder.

Rüyada kadın göğsünden süt emmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada kendi göğsünden süt emmek hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin göğsünü emmek işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi göğsünü emmek huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına yorulur.

Rüyada eşinin göğsünden süt emmek geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin göğsünü emmek bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments