Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünü emdiğini görmek

Rüyada göğsünü emdiğini görmek

Rüyada göğsünü emdiğini görmek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, yokluğa düşeceğine, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, karlı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada göğsünü emdiğini gördüyseniz:

  • Birlikte yola devam etmek istediğiniz kişileri bulmanız gerekiyor.

Rüyada birinin göğsünü emdiğini görmek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada göğsünü emdirmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, kişinin kazancının artacağına, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadın göğsü emmek çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkeğin göğsünü emmek ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine işaret eder.

Rüyada göğsünden süt emmek ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına tabir olunur.

Rüyada bayan göğsü emmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine yorulur.

Rüyada birinin göğsünü emmek sorunların yakında son bulacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, başına tekin olmayan olayların geleceğine tabir olunur.

Rüyada kadının göğsünü emmek söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments