Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi göğsünden süt emmek

Rüyada kendi göğsünden süt emmek

Rüyada kendi göğsünden süt emmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, şeytana uyacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına inanılır.

Rüyada kendi göğsünden süt emmek gördüyseniz:

  • Diğerleri olayları sizin baktığınız şekilde görmeyebilirler, aklınızda bulunmasında fayda var.

Rüyada kadın göğsünden süt emmek ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada göğsünden süt emmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin göğsünden süt emmek fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi göğsünden süt emmek zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin göğsünü emmek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine delalet eder.

Rüyada bir kadının göğsünü emmek sinirlerinin yıpranacağına, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadının göğsünü emmek eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadın göğsü emmek şansın çalışmaya başlayacağına, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments