Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin göğsünden süt emmek

Rüyada eşinin göğsünden süt emmek

Rüyada eşinin göğsünden süt emmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, doğru karar veremeyeceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin göğsünden süt emmek gördüyseniz:

  • Kendinize, yaptığınız işlere veya girişimlerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada eşinin göğsünden süt emmek arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadın göğsünden süt emmek hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Rüyada göğsünden süt emmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi göğsünden süt emmek aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, yüküne ortak olacağına, koltuğunun da yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin memesinden süt emmek huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, sevdiği kişilere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada eşinin göğsünden süt geldiğini görmek olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, rahata erileceğine yorulur.

Rüyada kendi göğsünü emmek yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin göğsünü emmek yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments