Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi göğsünü emmek

Rüyada kendi göğsünü emmek

Rüyada kendi göğsünü emmek kişinin fena halde yanılacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, hasta olacağına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine işarettir.

Rüyada kendi göğsünü emmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlarla olan ilişkileriniz sosyal ilişkilerin dışında da güçlüdür.

Rüyada göğsünden süt emmek üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, huzurunun artacağına, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına alamet eder.

Rüyada kadın göğsünden süt emmek çok mutlu olacağına, sevineceğine, onun istediği yoldan gideceğine, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine delalettir.

Rüyada başkasının göğsünü emmek üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi göğsünden süt emmek sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada eşinin göğsünden süt emmek bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek göğsü emmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına tabir olunur.

Rüyada kendi göğsünü emdiğini görmek rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, ticari anlamda yön değiştireceğine rivayet eder.

Rüyada göğsünü emmek çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments