Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın göğsünden süt emmek

Rüyada kadın göğsünden süt emmek

Rüyada kadın göğsünden süt emmek hak yemeyeceğine, geçim derdi yaşamayacağına, yüksek diploma alacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, ele geçecek haram mal ve paraya, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada kadın göğsünden süt emmek gördüyseniz:

  • Sakin olmaya çalışmalı, yapabileceğinizden fazlası için söz vermemeli ya da vaadlerde bulunmamalısınız.

Rüyada kadın göğsünden süt emmek ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin göğsünden süt emmek iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına tabir olunur.

Rüyada göğsünden süt emmek insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına işaret eder.

Rüyada kendi göğsünden süt emmek hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kadının göğsünü emmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına delalettir.

Rüyada kadının göğsünü emmek umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine delalet eder.

Rüyada kadın göğsü emmek bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kadın memesinden süt emmek maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, ana baba sözü dinlemeye alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments