Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünden kurşunlanmak

Rüyada göğsünden kurşunlanmak

Rüyada göğsünden kurşunlanmak kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına delalet eder.

Rüyada göğsünden kurşunlanmak gördüyseniz:

  • İş birlikleri, ortaklıklar veya ilişkiler üzerine daha fazla düşünmeniz gerekiyor.

Rüyada göğsünden kurşunla vurulmak sonu hayırlı olacak bir izdivaca, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına işaret eder.

Rüyada göğsünde kurşun yarası görmek üzüntü yaşamaya, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, duygularının ön plana çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kurşunla göğsünden vurulmak helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine işarettir.

Rüyada göğsünde kurşun görmek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, hayırlı kişiler ile tanışacağına, dua alacağına yorulur.

Rüyada göğsünden kurşunlanmak keyiflerinin yerinde olacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine delalettir.

Rüyada kapının kurşunlandığını görmek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada evinin kurşunlandığını görmek geçim sıkıntısının biteceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurşunlanarak yaralanmak yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments