Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurşunlanarak yaralanmak

Rüyada kurşunlanarak yaralanmak

Rüyada kurşunlanarak yaralanmak sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, can bulacağına, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, kalp kırmaya, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına inanılır.

Rüyada kurşunlanarak yaralanmak gördüyseniz:

  • Mart ayında partnerinizin gelirlerini ilgilendiren gelişmeler, sorumluluklarınızın artmasına neden olabilir.

Rüyada kurşunlanarak yaralanmak mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göğsünde kurşun yarası görmek kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada karnında kurşun yarası görmek olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, malında azalmaya, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücudunda kurşun yarası görmek verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine rivayet eder.

Rüyada kurşunlanarak yaralandığını görmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, huzurun ve sükûnetin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin kurşunla yaralandığını görmek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada kurşunla sırtından yaralanmak mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurşunla yaralandığını görmek parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments