Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünden kurşunla vurulmak

Rüyada göğsünden kurşunla vurulmak

Rüyada göğsünden kurşunla vurulmak sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, kendisini çok zor durumlarda bulacağına, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine rivayet eder.

Rüyada göğsünden kurşunla vurulmak gördüyseniz:

  • Para konusunda dostlarınızın desteğiyle bazı sıkıntılarınızı kolayca atlatacaksınız.

Rüyada kurşunla göğsünden vurulmak dünyasının iyileşmesine, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine tabir olunur.

Rüyada göğsünden kurşunla vurulmak şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, dini inançların güçleneceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada göğsünden kurşunlanmak dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, lüksünün ve konforunun da baki olacağına işaret etmektedir.

Rüyada göğsünde kurşun görmek iyi haberler alınacağına, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada göğsünde kurşun yarası görmek müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada kurşun yemek vurulmak önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada tek kurşunla vurulmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ayaktan kurşunla vurulmak hayırlı bir iş kapısının açılacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments