Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünde kurşun görmek

Rüyada göğsünde kurşun görmek

Rüyada göğsünde kurşun görmek ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, işlerin yolunda gideceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada göğsünde kurşun gördüyseniz:

  • Duygusal tepkiler vermeniz durumunda yaptığınız özel planlar bozulabilir.

Rüyada göğsünden kurşunla vurulmak hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, isteklerin tek tek yerine geleceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına yorulur.

Rüyada göğsünde kurşun yarası görmek epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına delalettir.

Rüyada göğsünden kurşunlanmak iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına delalettir.

Rüyada göğsünde kurşun görmek sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, bazı kişilerin kalbini kıracağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurşunla göğsünden vurulmak geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, fırsatların heba edileceğine, kendisini çok yıpratacağına delalettir.

Rüyada karnında kurşun görmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kurşunla bacağından vurulmak onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, sevilen ve sayılan biri olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada boynundan kurşunla vurulmak yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments