Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapının kurşunlandığını görmek

Rüyada kapının kurşunlandığını görmek

Rüyada kapının kurşunlandığını görmek dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, başını yastığa daha rahat koyacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına alamet eder.

Rüyada kapının kurşunlandığını gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla ya da yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz aktivitelerle vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada kapının kurşunlandığını görmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına inanılır.

Rüyada karnında kurşun görmek mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Rüyada tabancayla kurşun atmak ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafaya kurşun sıkmak huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, çok sevileceğine alamet eder.

Rüyada ayaktan kurşun çıkarmak sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, büyük ve önemli bir kimse olacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine inanılır.

Rüyada kurşun izi görmek hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, elin bollaşacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına tabir olunur.

Rüyada kurşundan kaçmak her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine yorulur.

Rüyada kurşun görmek hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments