Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinin kurşunlandığını görmek

Rüyada evinin kurşunlandığını görmek

Rüyada evinin kurşunlandığını görmek yeni bir hayata merhaba denileceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, kazanca kavuşacağına işarettir.

Rüyada evinin kurşunlandığını gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkileriniz veya romantizm aklınızı daha iyi kullanmanızı sağlayabilir.

Rüyada evin kurşunlandığını görmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada evinin kurşunlandığını görmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına delalet eder.

Rüyada elinde kurşun görmek bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurşun vurulmak atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, kendisini çok yıpratacağına, mal mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada bacaktan kurşunlanmak borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, çok rahat bir hayata adım atacağına, maddi anlamda kendisini toparlayacağına yorulur.

Rüyada kurşun kalem açmak yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, çok kötü günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada kurşunla yaralanmak onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, imkânların çok daha iyi olacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada kurşun kolye görmek zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments