Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurşunla göğsünden vurulmak

Rüyada kurşunla göğsünden vurulmak

Rüyada kurşunla göğsünden vurulmak zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada kurşunla göğsünden vurulmak gördüyseniz:

  • Zamanlamaya dikkat etmelisiniz.

Rüyada göğsünden kurşunla vurulmak üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, gözyaşı dökeceğine rivayet eder.

Rüyada kurşunla göğsünden vurulmak çok mutlu günler geçireceğine, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada göğsünde kurşun yarası görmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine alamet eder.

Rüyada göğsünde kurşun görmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine alamet eder.

Rüyada göğsünden kurşunlanmak büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına inanılır.

Rüyada kurşun vurulmak rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına yorulur.

Rüyada karnından kurşunla vurulmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, mutluluk verici olayların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada başından kurşunla vurulmak akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments