Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünde yatmak

Rüyada göğsünde yatmak

Rüyada göğsünde yatmak iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, kötü giden işlerin düzeleceğine işaret eder.

Rüyada göğsünde yatmak gördüyseniz:

  • Kısa ziyaret ya da yolculuklar söz konusu olabilir.

Rüyada sevgilinin göğsüne yatmak ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada bir erkeğin göğsüne yatmak ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, verimi ve başarıyı yakalayacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına inanılır.

Rüyada göğse yatmak bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada göğsüne yatmak kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada bir erkeğin göğsünde yatmak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Rüyada erkeğin göğsüne yatmak işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, büyük bir makama geleceğine, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin göğsüne yatmak dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, maddi zararın büyük olacağına, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya rivayet etmektedir.

Rüyada göğsünde yatmak peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments