Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünde sivilce görmek

Rüyada göğsünde sivilce görmek

Rüyada göğsünde sivilce görmek suç işleyeceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına delalettir.

Rüyada göğsünde sivilce gördüyseniz:

  • Yapacağınız seçimleri ya da alacağınız kararların etkileyeceği kişileri düşünerek hareket etmelisiniz.

Rüyada göğsünde sivilce çıktığını görmek hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada göğsünde sivilce görmek rahatsızlık vereceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına işarettir.

Rüyada sivilce çıktığını görmek aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, Mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırtında büyük sivilce görmek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bacağında sivilce çıktığını görmek maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, konfor içinde olacağına yorulur.

Rüyada kocaman sivilce patlatmak uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, malını ve canını riske edeceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yüzünü sivilceli görmek ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına işarettir.

Rüyada yüzde sivilce çıktığını görmek daha iyi yerlere geleceğine, yeni işler yapılacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments