Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman sivilce patlatmak

Rüyada kocaman sivilce patlatmak

Rüyada kocaman sivilce patlatmak bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocaman sivilce patlatmak gördüyseniz:

  • İlerlemeyi durdurmamalısınız.

Rüyada kocaman sivilce patlatmak gönlünün rahata ereceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, işlerinin karışacağına yorulur.

Rüyada yüzündeki sivilceyi patlatmak bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, ana baba sözü dinlemeye rivayet eder.

Rüyada kafada sivilce patlatmak olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sivilceyi patlatmak aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına inanılır.

Rüyada büyük sivilce patlatmak sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada sırtında sivilce patlatmak maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, koltuğunun yükseleceğine, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine delalet eder.

Rüyada yüzde sivilce patlatmak işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına yorulur.

Rüyada başkasının sivilcesini patlatmak parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, işlerine verimin hâkim olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments