Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağında sivilce çıktığını görmek

Rüyada bacağında sivilce çıktığını görmek

Rüyada bacağında sivilce çıktığını görmek bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına delalet eder.

Rüyada bacağında sivilce çıktığını gördüyseniz:

  • Sizden gizli yürütülen işler açısından koruma altında olacaksınız.

Rüyada bacağında sivilce çıktığını görmek refaha erileceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına inanılır.

Rüyada bacaklarında sivilce görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacakta sivilce sıkmak yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacağında sivilce görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, güzel günler için çalışılacağına işaret eder.

Rüyada bacakta sivilce görmek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına delalet eder.

Rüyada karnında sivilce çıktığını görmek çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, yolunun hep açık olacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada yüzüne sivilce çıktığını görmek hep onlara layık olmaya çalışacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, günahkar olacağı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada vücudunda sivilceler çıktığını görmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments